Handelsbetingelser

Priser
Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet er den gældende pris for købet. Center for Mental Klarhed tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling
Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en bekræftelse på e-mail. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor en time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail samme dag som din ordre er afsendt.

Betaling
Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort. Vi accepterer følgende korttyper:

  • Visa/Dankort
  • Visa
  • Visa Electron
  • MasterCard
  • MasterCard Debit
  • Maestro

Online betaling med kort
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Ved køb af kurser og arrangementer trækkes beløbet med det samme.

Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb - hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi aldrig forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid
Vi afsender normalt din ordre inden for 1-2 dage har dermed 2-6 dages levering. I ferieperioder kan der være afvigelser fra dette.

Forsendelsesomkostninger
Vores fragtpris er 45 kr. Ordrer sendes med DAO og leveres til nærmeste pakkebutik.

Returnering og fortrydelsesret
Når du handler hos Center for Mental Klarhed har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen (ved tilmelding til kurser og arrangementer fra det tidspunkt, hvor du har modtaget en bekræftelse på din tilmelding). Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen/bekræftelse af tilmelding.

Ved køb af fysiske varer må evt. emballage være ubrudt og varen i ubrugt stand. Er emballagen brudt, betragter vi varen som "brugt", hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet ikke kan få købsbeløbet retur.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig - vi betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen.

Du bærer selv risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returvarer sendes til: Center for Mental Klarhed
adresse: Sibberupvej 1c, 4684 Holmegaard

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Ved tilmelding til kurser og arrangementer gælder det, at tilmelding er bindende, når deltagergebyr er betalt. Indbetalt kursusgebyr refunderes ikke, hvis der meldes afbud. Dog gælder fortrydelsesretten på 14 dage, medmindre deltagergebyret er indbetalt senere end en måned inden arrangementet/kursusstart.

Ved aflysning på grund af f.eks. manglende tilmeldte eller sygdom, refunderes indbetalt deltagergebyr.

Ved undervisningsforløb hos kunden er en aftale bindende fra 30 dage inden forløbets start. Aflyser I herefter, betaler I 50% af den fulde pris. Aflyser I inden for 14 dage inden forløbets start, betaler I fuld pris. Ønsker I at flytte et aftalt forløb til et andet tidspunkt, vil vi gøre hvad vi for at imødekomme dette, uden ekstra beregning.

Lever et forløb ikke lever op til jeres behov, giver vi jer pengene tilbage.

Ved enkeltstående arrangementer hos kunden er en aftale bindende fra 14 dage inden arrangementet. Aflyser I herefter, betaler I 50% af den fulde pris. Aflyser I inden for 8 dage inden arrangementet, betaler I fuld pris. Ønsker I at flytte et aftalt arrangement til et andet tidspunkt, vil vi gøre hvad vi for at imødekomme dette, uden ekstra beregning.

Reklamation
Ved køb af fysiske varer ydes 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til Center for Mental Klarhed i rimelig tid efter varens modtagelse.

Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Center for Mental Klarhed
Sibberupvej 1c
4684 Holmegaard

Du bedes informere os om problemstillingen, så detaljeret som muligt.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal returneres i forsvarlig emballage.